logoVet aquí un gos, vet aquí un gat

Dies: Del 27 de juny al 29 de juliol i del 29 d’agost al 2 de setembre

Alumnes: de P3 a 6è.

Lloc: Escola Progrés i Escola del Vent

Inscripcions: Del 25 d’abril al 20 de maig, a través de la plataforma Diverkonect

Acollida matinal: De 8 a 9 h (12 € per setmana)

74 €
Matí

Preu setmana

De 9 h a 13 h

90 €
Matí i tarda

Preu setmana

De 9 a 13 h i de 15 a 17 h

127€
Matí i tarda

Preu setmana

De 9 a 17 h (amb dinar inclòs)Casal d'Estiu 2022: Vet aquí un gos, vet aquí un gat

Vet aquí un gos, vet aquí un gat, els contes tradicionals s'han acabat. La temàtica d'aquest any gira al voltant de l'esperit crític de com llegim els contes, sí, els de tota la vida. Aquells contes que s'han quedat oblidats precisament perquè ja no encaixen en la nostra manera d'entendre el món. Amb l'ajuda dels germans Júlia i Marc, reivindiquem els contes tradicionals i els capigrem una mica. Cada setmana apareixerà un personatge d'un conte tradicional, que explicarà als infants quin és el seu problema amb la seva narrativa, que ja està fart d'escoltar. A partir d'aquí, la proposta general a treballar és que els nens i nenes agafin consciència d'allò que se'ls explica o llegeix, que entenguin la problemàtica social de cada conte i que contribueixin amb les seves idees a construir un present molt més còmode per a tots.

Els contes sobre els quals es treballarà són El flautista d'Hamelí, El peix irisat, Els tres porquets, La cigala i la formiga, Pinotxo i En Patufet.

Al voltant d'aquest centre d'interès que posa el focus en el pensament crític, el Casal inclou esports nàutics, tallers, jocs d'aigua i sortides divertidíssimes d'un dia sencer.

Informació i programa d'activitats del Casal d'Estiu 2022

Activitats

Els nens i nenes de P3 i P4 que no sàpiguen nedar, faran activitats a l'escola i a la platja. També hi ha una excursió setmanal, els dijous, de 9 a 17 h.

Els nens i nenes de P5 a 6è sortiran un dia a la setmana a l'Escola del vent per fer activitats nàutiques (caiac, surf de rem, body board...). I els dijous, hi ha excursió tot el dia, de 9 a 17 h.

Què cal portar al casal

Esmorzar, samarreta, pantaló curt, sabatilles esportives, tovallola, banyador, sabatilles de dutxa, gorra i roba de recanvi.

Recomanem marcar la roba amb el nom i el cognom.

Important: la crema solar cal dur-la posada des de casa!Inscripcions

A partir del 25 d'abril, a través de la plataforma Diverkonect. Els pagaments es fan en línia.

Descomptes

  • Si es fan les 5 setmanes, el preu és de 325 € (matí) o 405 € (matí i tarda). Cal afegir-hi 38 € per setmana pels dinars.
  • Hi ha descompte per al 2n germà/na a partir de la tercera setmana de Casal.