logoLa Bet i la màquina de pensar barrets

Dies: Del 23 de juny al 30 de juliol i del 30 d’agost al 10 de setembre

Alumnes: de P3 a 6è.

Lloc: Escola Progrés i Escola del Vent

Inscripcions: A partir del 26 d’abril, a través de la plataforma Diverkonect (demana’n l’accés al correu electrònic inscripcions@diverjoc.net)

Acollida matinal: De 8 a 9 h (12 € per setmana)

71 €
Matí

Preu setmana

De 9 h a 13 h

87 €
Matí i tarda

Preu setmana

De 9 a 13 h i de 15 a 17 h

124€
Matí i tarda

Preu setmana

De 9 a 17 h (amb dinar inclòs)Casal d'Estiu 2021: La Bet i la màquina de pensar barrets

La Bet és creativa, aventurera i enginyosa, però té pocs amics. Potser és perquè sempre va a la seva i sempre vol tenir raó? Tot canvia quan coneix la Maki, un autòmat patinador, i el Kama, un camaleó alegre i extravertit. Els tres junts imaginen i creen barrets que ajuden a pensar, a comprendre diferents punts de vista i a deixar de discutir. Res no és veritat o mentida... tot depèn del barret que et posis!

Al voltant d'aquest centre d'interès que posa el focus en el pensament creatiu, el Casal inclou esports nàutics, tallers, jocs d'aigua, sortides divertidíssimes d'un dia sencer.

Informació i programa d'activitats del Casal d'Estiu 2021

Activitats

Els nens i nenes de P3 i P4 que no sàpiguen nedar, faran activitats a l'escola i a la platja. També hi ha una excursió setmanal, els dijous, de 9 a 17 h.

Els nens i nenes de P5 a 6è sortiran un dia a la setmana a l'Escola del vent per fer activitats nàutiques (caiac, surf de rem, body board...). I els dijous, hi ha excursió tot el dia, de 9 a 17 h.

Novetats

Aquest any, el Casal incorpora tallers i activitats que organitza l'Ajuntament de Badalona, que es farà càrrec també dels vetalladors que atendran i acompanyaran els nens i nenes amb necessitats especials.

Què cal portar al casal

Esmorzar, samarreta, pantaló curt, sabatilles esportives, tovallola, banyador, sabatilles de dutxa, gorra i roba de recanvi.

Recomanem marcar la roba amb el nom i el cognom.

Important: la crema solar cal dur-la posada des de casa!Inscripcions

A partir del 26 d'abril, a través de la plataforma Diverkonect. Cal demanar-ne l'accés al correu electrònic inscripcions@diverjoc.net. Els pagaments es fan en línia.

Descomptes

  • Si es fan les 5 setmanes, el preu és de 310 € (matí) o 390 € (matí i tarda). Cal afegir-hi 37 € per setmana pels dinars.
  • Hi ha descompte per al 2n germà/na a partir de la tercera setmana de Casal.